Termeni si conditii

 
 
Prin utilizarea serviciilor SimFree.ro sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii:

1. Produsele afisate pe site:

* Imaginile si datele tehnice ale fiecarui produs postate pe site au un caracter strict orientativ, iar SimFree.ro nu raspunde pentru acestea. Este obligatia clientului de a se informa si din alte surse despre caracteristicile tehnice si estetice ale unui telefon înainte de a-l comanda.

* Toate produsele puse în vânzare de catre SimFree.ro sunt noi, originale, sigilate si beneficiaza de garantia oferita de producator.

2. Stocuri

* Stocurile produselor se actualizeaza zilnic pe site, dar pot aparea discrepante intre stocul real si cel afisate. SimFree.ro nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate. Ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta, nu este in stoc, nu se mai fabrica sau pentru oricare alt motiv.

* In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor SimFree.ro fata de orice client, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de firma de la acest client. VA RUGAM SA VERIFICATI DISPONIBILITATEA STOCULUI TELEFONIC!

3. Garantia:

* Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008)

* In momentul sosirii unui produs la service se va face o scurta verificare vizuala a produsului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme.

* Se va solutiona orice problema de service in garantie in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptia produsului. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se pot inlocui produsele defecte in perioada precizata mai sus i se va propune cumparatorului o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului;

* UNITATEA DE SERVICE si VANZATORUL nu pot fi facuti raspunzatori pentru eventualele pagube colaterale generate de nefunctionarea produselor (de ex.: pierderea unor fisiere, date, neindeplinirea la timp a unor sarcini etc.)

* Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

* Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului.

4. Returnarea produselor:

* Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original NEDETERIORAT, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

* Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre produsele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse, precum si erorile clientilor in alegerea sau identificarea a produselor sau codurilor pe site nu fac obiectul responsabilitatii SimFree.ro.

5. Preturile afisate pe site:

* Preturile postate pe site sunt exprimate în lei, sunt finale si contin toate taxele aferente, cu exceptia celor de transport.

* SimFree.ro îsi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor, fara o notificare prealabila a clientilor sai.

6. Anti-Spam:

* SimFree.ro nu încurajeaza si nu va folosi niciodata spam-ul ca mijloc de promovare. E-mailurile primite prin newsletter sunt trimise doar la cererea clientului, acesta putând sa se dezaboneze usor, printr-un singur click. Phoneland.ro îsi rezerva dreptul de a bloca accesul pe site persoanelor care fac spam, incluzând astfel comenzi false sau mesaje fara un continut relevant.

7. Copyright:

* Tot continutul acestui site este proprietate a SC Dorofon SRL, Cod Unic de Identificare: 37702918, Nr. Registrul Comertului: J40/8459/2017 si este protejat de legile internationale de copyright. Orice încercare de copiere a continutului site-ului www.SimFree.ro se pedepseste conform legilor.

8. Termenii de Utilizare:

* SimFree.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni de Utilizare fara o notificare prealabila a clientilor sai.