Detalii livrare

 

 

Produsele comandate la Simfree.ro se livreaza în toata tara prin serviciile de curierat rapid oferite de FanCourier.

 

Taxa de livrare pentru localitatile aflate în raza de actiune FanCourier este de 25 lei tva inclus. Pentru localitatile situate in afara retelei FanCourier, se percepe o taxa suplimentara de 0,8 lei / km fara TVA. Acest cost suplimentar este calculat fata de cel mai apropiat centru FanCourier.

 

Imediat dupa ce veti face o comanda pe site-ul Simfee.ro, in cel mai scurt timp posibil, veti fi contactat de catre un consultant vanzari pentru a stabili împreuna toate detaliile comenzii tale. Produsele livrate sunt ambalate corespunzator, in cutiile originale. In cazul în care constati ca ambalajul prezinta urme de interventie sau este deteriorat, va rugam sa verificati coletul în fata curieratului.

 

Coletul contine factura fiscala, certificatele de garantie si produsele comandate pe care le veti primi în cutia lor originala asa cum vin ele de la producator.

 

Produsele sunt livrate a doua zi lucratoare confirmarii comenzii. Exceptie fac perioadele foarte aglomerate din an (Paste, Craciun, Anul Nou, Black Friday) sau cele in care situatia meteorologica nu permite livrarea prompta a produselor.