Apple Pencil USB-C (MUWA3ZM/A)

Creionul apple pencil cu usb-c este ideal pentru schițe, luarea de notițe și gestionarea documentelor. este precis la nivel de pixeli, cu o latență redusă și este sensibil la înclinare, astfel încât utilizarea lui este la fel de naturală ca a unui creion.

apple pencil cu usb-c este atașat magnetic și poate fi asociat și încărcat prin intermediul unui conector usb-c.

conținutul cutiei

apple pencil cu usb-c

specificații tehnice

lungime: 155 mm

diametru: 8,9 mm

greutate: 20,5 g

contactați

bluetooth

conector usb-c

caracteristici suplimentare

atașat magnetic

compatibilitate

modele de ipad

ipad pro de 12,9 inchi (a 6-a generație)
ipad pro de 12,9 inchi (a 5-a generație)
ipad pro de 12,9 inchi (a 4-a generație)
ipad pro de 12,9 inchi (a 3-a generație)
ipad pro de 11 inchi (a 4-a generație)
ipad pro de 11 inchi (a 3-a generație)
ipad pro de 11 inchi (a 2-a generație)
ipad pro de 11 inchi (prima generație)
ipad air (a 5-a generație)
ipad air (a 4-a generație)
ipad (a 10-a generație)
ipad mini (generația a 6-a)

Apple Pencil 2 MU8F2ZM/A

Descriere
Apple Pencil Original 2nd generation iPad Pro 11 inch / 12.9 inch 2018 (3rd generation) White
Apple Pencil 2nd generation extinde functionalitatea si puterea tabletei in timp ce va ofera noi posibilitati creative. Arata ca un creion conventional, cu design elegant si incorporeaza o suprafata touch intuitiva care accepta atingerea dubla.
Ofera o precizie perfecta a pixelilor facandu-l excelent pentru desen, schitare, colorare, notare sau chiar marcarea e-mailurilor si multe altele. Usor si natural de folosit ca un creion.

Conceput special pentru iPad Pro 12.9-inch (4th generation), iPad Pro 12.9-inch (3rd generation), iPad Pro 11-inch (2nd generation), iPad Pro 11-inch (1st generation), iPad Air (4th generation), acesta dispune si de o margine plana care se ataseaza magnetic pentru incarcarea si asocierea automata.

Samsung Galaxy S22 Protection 360 Bundle Pack

Skech set Husa Transparenta + 2 folii protectie

Apple Pencil 1st Gen MQLY3ZM/A

Există momente în care s-ar putea să dorești și mai multă precizie pe Pro și iPad 2018, iar aici intervine Apple Pencil. Nu este un stylus, ci un creion, un instrument perfect și precis care te face să vrei să fii creativ și care face ca controlul iPad-ului tău să fie și mai intuitiv.

Apple Creion. Brațul întins al imaginației.
Chiar dacă este prima dată când vedeți creionul Apple Pencil, știți de mult timp cum să îl folosiți. Face ceea ce vă așteptați din prima clipă. Și multe altele. Fie că faci schițe în parc, pictezi un portret sau desenezi, Apple Pencil îți oferă o varietate de instrumente într-unul singur. Și nu te rețin câtuși de puțin.

Cu Apple Pencil puteți lua notițe, desena planuri, semna sau adnota documente, adnota prezentări, retușa fotografii și multe altele.

Ceea ce diferențiază Apple Pencil de alte instrumente de creație este răspunsul său fulgerător. Latența sa – mica întârziere dintre începutul cursei și afișarea liniei – a fost redusă la un nivel aproape imperceptibil.

iPad știe când îl atingi cu degetul și când ții în mână creionul Apple. Atunci când iPad detectează creionul Apple, subsistemul tactil scanează semnalul acestuia de 240 de ori pe secundă. Acest lucru îi oferă de două ori mai multe puncte de date decât controlul cu vârful degetelor. Aceste date, combinate cu software-ul Apple, înseamnă că, în practică, imaginea pe care o aveți în minte este la doar câteva milisecunde distanță de imaginea de pe ecran.

Corpul său subțire ascunde senzori de presiune delicați și preciși care pot evalua o mare varietate de forțe. Un senzor poziționat cu grijă detectează exact cât de tare apăsați vârful creionului Apple. Pentru a trasa o linie mai groasă, apăsați în jos. Desenați linii subțiri cu o atingere delicată. Gama de efecte creative este practic nelimitată. La fel ca și flerul tău creativ.

Baterie încărcată timp de 12 ore. Sarcina creativă vă aparține.
Sub capacul magnetic al creionului Apple Pencil se află un conector Lightning. Puteți încărca cu ușurință creionul Apple Pencil conectându-l la iPad Pro. Conectorul este ușor extins, astfel încât nu veți avea probleme cu încărcarea chiar dacă țineți iPad-ul Pro în husa de silicon. Vă grăbiți? Doar 15 secunde de încărcare sunt suficiente pentru o jumătate de oră de lucru. Iar un creion complet încărcat vă va ține 12 ore de mâzgălit, schițat, desenat și redesenat.